Området på portugisiske ø Porto Santo

Porto Santo er 11 kilometer lang med omkring 5000 indbyggere. Den er ikke større, end du kan komme rundt på øen på én dag. Men selvom øen er lille, er der masser at opleve – og især et sted ideel for dig, der trænger til at komme helt ned i gear og slappe af i din ferie til Porto Santo.  

Madeiras lillebror midt i Atlanterhavet

Øen Porto Santo ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas Kyst. Porto Santo er en del af øgruppen i Portugal, som den kendte blomsterø Madeira også er en del af.

Porto Santo i Portugal er en vulkanø, som især er kendt for sine golf- og spamuligheder. Derfor er øen et sandt tilflugtssted - væk fra hverdagens stress og jag. Den udfordrende 18-hullers meterskabsbane og det store, kendte spacenter på Hotel Vila Baleira er med til at gøre øen ekstra populær.

Udover golf er øen også ideel til lange, smukke vandre- og cykelture omkring øens golde bjerge og fantastiske natur.

Oplev hovedbyen Vila Baleira på Porto Santo 

Midt på øen ligger den Porto Santos hovedby Vila Baleira. Det er en lille, charmerende by, hvor du finder masser af små, lave huse, brostenbelagte gader og autentisk, portugisisk stemning. I hovedbyen Vila Baleira finder du selvfølgelig også restauranter, butikker, cafeer, apotek og meget mere.