Seværdigheder på Porto Santo

Porto Santos natur er noget helt specielt med det rå og bjergrige landskab blandet med den frodige natur, som du især kan opleve ved at se fugleparken Quinta Palmeira ovenfra. Den grønne, frodige park bryder frem i en skarp kontrast til det sandfarvede landskab.

Trænger du til at tage en hel fridag fra golfbanen på Porto Santo, så kan du også aflægge fugleparken et besøg. Parken er en af øens store seværdigheder og byder på et rigt fugleliv og planter i alle regnbuens farver.

Se Porto Santo fra toppen

Var fugleparken ikke nok, så tag en tur til det højeste punkt på Porto Santo i Portugal, som du finder på den vestlige del af Porto Santo. Bjerget Pico de Ana Ferreira har et unikt udtryk med klipper, som står klods mod hinanden, og som er skabt af vulkansk aktiviteter for mange, mange år tilbage.

Du kan også besøge udsigtspunktet Miradouro das Flores og opleve den smukke udsigt over kalkøen Ilhey do Cal – måske er du heldig at kunne skimte blomsterøen Madeira, hvis vejret er klart.

Kulturliv på Porto Santo

Skal du opleve noget af Porto Santos historie, er det oplagt at besøge Columbus-museet. Museet er i det hus, som Columbus boede i og viser Columbus’ liv, da han levede på øen.

Skal du opleve Porto Santo på en anden måde, kan du tage en ridetur op i bjergene. På ryggen af en hest kommer du helt tæt på øens kulturliv og område. Centro Hípico arrangerer rideture på Porto Santo.