Vejret på Porto Santo 

Porto Santo i Portugal har hele året rundt et behageligt klima. Den portugisiske ø ligger midt i Atlanterhavet og har hverken for kolde eller varme temperaturer. Derfor er Porto Santos klima ideel til at spille golf i, bade i, vandre eller cykle i. Selv i forårs- og efterårsmånederne kan du spankulere rundt i shorts og t-shirt.

Få et overblik over vejret på Porto Santo

Overvejer du at bestille en rejse til Porto Santo, men vil danne dig et samlet overblik over vejret på den portugisiske ø, kan du læse med her. Vi har samlet et overblik over vejret på Porto Santo med nedbør, temperaturer og solskin. Se vejret på Porto Santo om sommeren og vinter. Klimaet gør Porto Santo til et oplagt rejsemål allerede fra februarmåned.

Byt den danske vinter ud med en rejse til Porto Santo

Vintervejret i Danmark byder ofte på kolde temperaturer og masser af nedbør. Så hvorfor ikke tage et smut til Porto Santo i Portugal og nyde det tidligere forår, som øen byder på allerede fra februar. Skift det våde klima i Danmark ud med 18-20 grader og masser af solskin. Så lad paraplyen blive liggende derhjemme, og pak et par ekstra shorts. 

Stabilt og mildt klima på Porto Santo

Vejret på Porto Santo holder sig ofte tørt – og du kan tælle de regnfulde dage på én hånd. Du kan bade ved Porto Santos sandstrand det meste af året og spille golf på Porto Santos 18 hullers mesterskabsbane i shorts og t-shirt.

De behagelige temperature bevæger sig sjælendt under 17 grader – og sommeren byder på varme solskinstimer med temperaturer i den gode ende af 20.


Gennemsnitlige dagstemperatur på Porto Santo

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dag°C 19 19 20 20 21 23 25 26 26 24 22 20
Solskinstimer om dagen  10 10 11 11 13 14 14 14 13 12 11 10

Oversigten er vejledende. Atypiske vejrforhold kan forekomme i perioder.
Kilde: www.worldweatheronline.com