Klubhuset på Porto Santo Golf 

Efter en lang dag på golfbanen er det velfortjent med en lille pause. Porto Santo Golf har et hyggeligt, eksklusivt klubhus, der byder på lidt af hvert.

Melder sulten sig på ad dagen, er det en god idé at besøge klubhusets restaurant. Menukortet byder blandt andet på skønne pastaretter og andre italienske retter. Du kan både nyde din mad inde i klubhusets restaurant eller ude på terrassen med en spektakulær udsigt over Porto Santo. Det er også muligt at spise morgenmad i restauranten.

Er det ikke sulten, men tørsten som melder sig, kan du sagtens besøge terrassen alligevel og nyde et glas køligt hvidvin eller en kold fadøl, mens du holder øje med de andre golfspillere og snakker om dagens udfordringer på golfbanen.

Et eksklusivt klubhus

Det charmerende klubhus er indrettet i en moderne stil med eksklusivt interiør og i naturlige materialer, som passer ind til landskabet på Porto Santo.  Klubhuset fuldender den smukke golfbane og gør kun oplevelsen bedre. Faciliteterne i klubhuset byder også på blandt andet sauna og jacuzzi og en professionel golfshop.

Glæd dig til en golfrejse med masser af udfordringer, god mad og godt samvær på Porto Santo i Portugal. 

Se billeder af Porto Santo Golfs Klubhus her.