Golfbanen på Porto Santo 

På den portugisiske ø Porto Santo finder du én af de 100 bedste golfbaner i Europa, som også var vært på Europa Touren ”Madeira Open” i 2009.

Mesterskabsbanen er en 18-hullers bane samt en 9 hullers par 3 bane. Golfbanen er med til at gøre din golfrejse til noget helt unikt, især fordi den er designet af den spanske golflegende Seve Ballesteros. En særpræget, udfordrende bane, som du ikke bliver træt af, selvom du spiller der flere gange på en uge. For hvem er bedre til at designe en golfbane end en professionel golfspiller ham selv? 

Den naturskønne golfbane på Porto Santo

Mesterskabsbanen byder også på en fantastisk natur, så pas på ikke at blive for distraheret af den smukke udsigt. På mesterskabsbanen spiller du blandt andet langs Atlanterhavets kyst mod de stejle klippeskrænter eller lige opad de fascinerende sandklitter. Hele banen er designet til landskabet og falder derfor smukt ind i det portugisiske landskab.

Den 18 hullers mesterskabsbane er 6434 m lang og inddelt i to dele. Mod nord finder du det fascinerende naturområde indrammet af klipper og mod syd en bane fyldt med søer og små vandhuller, som udfordrer dit golfspil.

Én ting er sikkert. Man kommer ikke til at kede sig på mesterskabsbanen med de naturskønne omgivelser og den udfordrende, unikke bane - også selvom man spiller flere gange på en uge. 

Handicaprestriktioner på Porto Santo Golf

Alle dage er handicaprestriktionerne 36 for både mænd og kvinder.